2017. augusztus 30., szerda

MIKOR LESZEK HOMOSZEXUÁLIS ANYAGYILKOS?

Karaktergyilkosság. Hazugságok, áligazságok, csúsztatások elegye, amely képes arra, hogy egy embert lejárasson, befeketítsen, vagy legalább is elhintse a "nem zörög a haraszt" gonosz magját. Védekezni ellene nem lehet. Ha az ember magyarázkodni kezd, az olaj csak a tűzre. Ha nem reagál semmit, az beleegyezésnek hat. Ki van találva, és a hatalom profi szintre emelte a használatát. A velünk, vagy ellenünk elv úgy módosult, hogy velünk, vagy kicsinálunk. És ez már nem csak fönt igaz, hanem itt lent is.
Az Algyői Polgár a jelenlegi hatalom lapja. Egy feladata van most, és valószínű marad is a következő években (ha megéri), hogy hatalomra segítse a megfelelő jelöltet. Bármi áron. Most az Algyői Polgár játssza a rossz rendőrt. megpróbálva helyzetbe hozni a jó rendőr szerepében tetszelgő "független", szimPATIKUSNAK látszódni akaró csoportosulást.
Egy fogódzót azonban akaratlanul is hagytak. És ez valószínű hiba volt. Roczkó András és Bakó Ildikó neve megjelenik az újságban. Azt taglalják, hogy ugyan ők nem Fidesz-Kdnp tagok, de ezen pártok értékrendjével azonosulni tudnak. Ha az Algyői Polgár értékrendje a Fidesz-Kdnp értékrendje (amit nyíltan hirdet is), akkor Roczkó András, Bakó Ildikó, az Egységben Algyőért csapat tagjai, ezen kívül Herczeg József, Szűcs Szilveszter, és a háttérben Pongrácz, Gonda, Pál Ildikó és az őket támogatók és lájkolók mind, mind azonosulnak az Algyői Polgár értékrendjével is. Mely értékrendbe belefér a gyalázkodás, mocskolódás, megalázás, kicsinálás, hazugság.
Vagy nem azonosulnak? Mert akkor annak jelét kellene adni végre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése